Tammearu ja Meius pälvisid viienda koha

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Tammearu ja Rasmus Meius. (keskmised)
Märt Tammearu ja Rasmus Meius. (keskmised) Foto: volley.ee

Leedus Vilniuses Ida-Euroopa võrkpalliassotsiatsiooni (EEVZA) rannavõrkpalli U18 vanuseklassi meistrivõistlustel olid meie paaridest edukaimad pärnakas Märt Tammearu ja Rasmus Meius, kes lõpetasid turniiri viienda kohaga.

Pühapäeva hommikul miinusringi mängus oli Eesti paari vastane Venemaa duo Pavel Šustrov - Aleksei Gussev. Mäng kestis 49 minutit ning lõppes Tammearu ja Meiuse 1:2 (13:21, 21:18, 11:15) kaotusega. "Täna ei olnud meie poistele just kõige paremad tingimused. Kui ilm olnuks tuulisem, saanuksid nad ehk vastast serviga rohkem suruda," rääkis noormeeste rannavõrkpallikoondise juhendaja Karl Jaani. "Kokkuvõttes mängisid Rasmus ja Märt igati edukalt, said häid võite ja seda ka tasavägistes mängudes."

Reedese alagrupiturniiri läbisid Tammearu ja Meius puhaste paberitega. Avavoorus alistasid nad Armeenia paari Arman Miskarjan - Razmik Hakobjan 15:5, 15:6. Teises mängus oldi kodupubliku kurvastuseks 15:11, 15:8 üle Leedu duost Titas Kalinauskas - Gustas Pultarackas. C-alagrupi viimases matšis suudeti tasavägises heitluses võita teistki võõrustajate paari. Ignas Mazuras - Martynas Masaitis alistati 17:15, 15:13.

Alagrupi esikohaga tagas meie paar laupäevaks koha turniiri teises ringis, kus 39minutilises tasavägises matšis alistasid Ukraina esinduse Igor Sviridovi - Anton Matvejevi 21:19, 22:20.

Kolmandas ringis läks mäng veel pingelisemaks. Mäng Läti duo Janis Jansonsi ja Roberts Klavinsiga vältas 54 minutit ja lõppes Tammearu ja Meiuse 24:22, 16:21, 17:15 paremusega.

Poolfinaali uks jäi meie paarile suletuks, kuna veerandfinaalis tuli alla vanduda venelastele Deniss Šekunovile ja Timur Jermotikule. Geimid kujunesid küll üsna võrdseks, ent paraku lõppesid mõlemad idanaabrite paremusega ja matši lõpus seisid tablool numbrid 21:17, 21:19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles