Politsei pidas Weekendi ajal Pärnus kinni arvatavad narkodiilerid

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Videokaader

Samal ajal kui rahvas pidutses laupäeva õhtupoolikul Pärnu rannas elektroonilise muusika taustal, toimus Pärnus politseoperatsioon, mille käigus peeti kinni mitu narkokuriteo kahtlusega inimest.

Sama kriminaalmenetluse raames toimus kaks samaaegset kinnipidamist, mille käigus toimetati politseijaoskonda kokku kuus inimest. Politsei teatel on neid alust seostada narkootilise aine müümisega Pärnu linnas Weekend Festivali ajal. 

Näiteks leiti ühe inimese valdusest suures koguses tablette, mille osas on politseil alust arvata, et tegemist on narkootilist ainet MDMA sisaldavate ecstasy tablettidega. Talle esitati kahtlustus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb narkootilise ja psühhotroopse aine suures koguses käitlemist.

Prokurör Liisa Nuut sõnas, et varasemate aastate kogemus on näidanud, et Weekend festivaliga kaasneb erakordselt suur avalik huvi narkokuritegude avastamise vastu, seda nii mastaapse avaliku ürituse kui Pärnu linna mainekujundaja tähenduses kui ka festivali osalejate, sealhulgas alaealiste festivalikülastajate tervise ja heaolu tagamiseks.

«Seetõttu valmistusime sel aastal Weekendil narkokuritegude tõkestamiseks põhjalikumalt kui varem ja politsei oli väljas pisut suuremata jõududega. Selle tulemusena on kümnele inimesele esitatud kahtlustus narkootikumide käitlemises suures koguses, kaks kahtlustatavat on narkokuritegudes ka varem süüdi mõistetud ja nende puhul taotleb prokuratuur kohtult vahistamist,» ütles Nuut.

Vaata, mida rääkis Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri eile Pärnu Postimehele:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles