Motomees Kevin Saar läheb välja täispangale

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Euroopa meistrivõistlustel debüüdi teinud 17aastane Kevin Saar ihkab sel aastal meistritiitlit võita.
Mullu Euroopa meistrivõistlustel debüüdi teinud 17aastane Kevin Saar ihkab sel aastal meistritiitlit võita. Foto: Rauno Kais

Pärnu motoklubi värvides quadracer’il kihutav 17aastane Kevin Saar on sel aastal seadnud sihiks Euroopa meistrikulla, hõbe- või pronksmedalit loeb ta ebaõnnestumiseks.

Mullu esimest aastat EMil võistelnud pärnakas lõpetas hooaja neljandal kohal, raskele katsumusele pani ta väärika punkti Kiviõli krossirajal viimase etapi võiduga. Koduses konkurentsis pani Saar oma paremuse veenva ülekaaluga maksma, võites nii Eesti kui Läti meistrikulla.

“Oleme lati kõrgele seadnud ja sel aastal rahuldume vaid Euroopa meistritiitliga,” rääkis Kevini tiimipealikust isa Andrus Saar. “Kahe etapi järel asub Kevin kuuendal positsioonil, mis tähendab, et eksimise ruumi enam pole, vaja on järelejäänud neljast võidusõidust maksimum võtta. Sel nädalavahetusel jahime EMi punkte Lätis Stelpe rajal ja nädal hiljem sõidame Kiviõlis. Kaks viimast etappi sõidetakse Prantsusmaal ja Hollandis ning hooaja viimane suurem võistlus on rahvuste kross Itaalias. Enne Prantsusmaa EMi etappi stardib Kevin 27. augustil Tihemetsas Lauri rajal Eesti meistrivõistluste viimasel sõidul.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles