Vallapäevad pühenduvad lastele

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Tõstamaa vallapäevadelt. Arhiivifoto.
Hetk Tõstamaa vallapäevadelt. Arhiivifoto. Foto: Laura Jõe

Täna algavad Tõstamaa 21. vallapäevad, mis pakuvad huvilistele nii tantsu- kui muusikaelamusi, sportimisvõimalusi ja kus kodukohvikud kostitavad hea-paremaga.

11.–13. augustini kestvatele vallapäevadele teeb reedel Mõisapargis avalöögi legendaarne Voldemar Kuslap pilliorkestri saatel. Laupäeval kostitab tõstamaalasi akustilise kirikukontserdiga Lenna, õhtul algab laululaval rahvapidu, millele loob meeleolu ansambel Apelsin. Spordihuvilistele korraldatakse rattasõit-orienteerumine, minitriatlon ja kettagolfivõistlus.

Üritus pakub enim rõõmu väiksematele: toimub muusikaline marionetietendus "Kõik on võimalik" ning pilli- ja seebiõpikoda. Peale selle kutsub kloun Ummi lapsi lasteaia õuel osa saama kaasahaaravatest mängudest, mille järel lapsed marsivad rongkäigus rahvamajja. "Seekordsed vallapäevad on lastekesksed, lähtudes "Eesti Vabariik 100" noorte ja laste kultuuriaastast," rääkis ürituse üks korraldajaist Katri Järg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles