Ärimentorprogramm otsib alustavaid ettevõtjaid

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EAS'i logo.
EAS'i logo. Foto: EAS

Ettevõtuse arendamise sihtasutus (EAS) ootab sügisel algavasse ärimentorprogrammi kandideerima ambitsioonikaid alustavaid ettevõtjaid, et aidata kaasa nende edule, kiiremale kasvule ja ekspordile.

50 ettevõtjat saavad paariliseks personaalse ettevõtjast mentori, kellega arutada läbi firma eesmärgid, plaanid ja olulisemad otsused. Programm sisaldab veel praktilisi õpikodasid ärimudeli, müügi, tootearenduse ja muudel alustavale ettevõtjale vajalikel teemadel. Praeguseks on programmi läbinud juba umbkaudu 600 ettevõtjat.

Ärimentorprogrammis osalejad on esile toonud, et kogemuste jagamisel ja üksteiselt õppimisel on suur väärtus. "Pärast aasta möödumist Hoob OÜ asutamisest otsustasin hakata täiskohaga ettevõtjaks. Meil olid käed-jalad tööd täis, kuid ettevõtluspoolega polnud päris tuttavad, seega liitusin EASi ärimentorprogrammiga," rääkis Hoobi juht Priit Raid.

Dambis Eesti OÜ juhi Kevin Tülbi sõnutsi on nemad EASi ärimentorprogrammiga väga rahul. "Programmis on palju omavahelist suhtlust, mistõttu on võrgustik laienenud märgatavalt. Mentorprogramm avardab silmaringi ja pakub võimaluse tutvuda nii juhtide kui ekspertidega ning kuulata huvitavaid mõtteid, tagasisidet ja kriitikat oma ettevõtte kohta," kiitis Tülp.

Programm on osalejatele tasuta ja seda rahastab Euroopa regionaalarengu fond. Kandideerimise tähtaeg on 18. september.

Programmi veebileht ja kandideerimine: http://www.eas.ee/teenus/arimentorid/ 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles