Tootsis tapeti eakas mees, politsei pidas kahtlustatavana kinni ohvri poja

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei on korteri, kust reedel surnukeha leiti, asitõendite kogumiseks sulgenud.
Politsei on korteri, kust reedel surnukeha leiti, asitõendite kogumiseks sulgenud. Foto: Lauri Habakuk

Reedel kella 16.15 paiku leiti Tootsi vallas Tootsi alevis kortermajast 87aastase mehe surnukeha, millel torkehaavad rindkeres

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Liivi Reinholdi teatel pidas politsei kohapeal kahtlustatavana kinni hukkunu poja, alkoholijoobes 59aastase mehe. Prokuratuuri taotlusel on mees vahistatud.

Politsei on korteri, kust reedel surnukeha leiti, asitõendite kogumiseks sulgenud.
Politsei on korteri, kust reedel surnukeha leiti, asitõendite kogumiseks sulgenud. Foto: Lauri Habakuk

Kohaliku inimese sõnutsi käib Tootsi alevis juhtunuga seoses vilgas arutelu. "No loomulikult ei jää politsei, kiirabi ja kriminalistide autod alevis märkamata," põhjendas Tootsi elanik, kes ei soovinud oma nime avaldada. Ta tõdes, et alevis levib juhtunu kohta eri versioone nagu külajuttude puhul ikka.

Kohaliku elaniku ütlust mööda ei käinud tapetud mees väga sageli väljas. "Ta elas koos pojaga, tema oli küll napsimees," lisas ta. "Paraku on väikestes kohtades pahatihti nii, et kellel on parasjagu raha, selle juurde kogunetakse jooma."

Tuleviku tänava kortermajast leidis reedel politsei 87aastase mehe surnukeha.
Tuleviku tänava kortermajast leidis reedel politsei 87aastase mehe surnukeha. Foto: Lauri Habakuk

Lääne ringkonnaprokuratuur alustas juhtunu suhtes kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi alusel. Kohus karistab niisuguse teo eest kuue- kuni 15aastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles