Piltuudis: Maarjakodu sai heade inimeste abil uue katuse

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

"Nüüd võime lõplikult kinnitada, et Maarjakodu elumaja katuse remonditööd on lõpetatud," teatas Pärnus intellektipuuetega noortele elukohta pakkuv hoolekandeasutus Facebookis. 

10. aprillil alanud Pärnu Maarjakodu katuse ehitamine läks maksma 20 859 eurot, mille Pärnu REV Ehitus võimaldas tasuda kahes osas, sest mittetulundusühingul pole sellist summat lihtne korraga maksta.

Hoolekandeasutuse abipalvete vastasid õnneks paljud eraisikud ja ettevõtted, mis võimaldaski töödega juba kevadel alustada. "Saatsime abipalveid eri teid pidi ja meie palveid võeti kuulda," märkis Maarjakodu leht Facebookis. 

Majale pandi uus katuseplekk koos vihmaveerennide, redelite ja lumetõketega, soojustati katus, vahetati laudis, ehitati uus korsten, paigaldati maandus, lisatööna vahetati Karja tänava poolse vintskapi välisvooder.

Praeguseks on Maarjakodu saanud nõnda palju raha, et katusefondist on puudu veel 6400 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles