Tantsurahvas hakkab suviti kogunema Massial

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsumassiiviga soovitakse algatada traditsiooni loomaks võimaluse igal aastal augusti keskel tantsukogukonnal kohtuda ja mõtteid vahetada.
Tantsumassiiviga soovitakse algatada traditsiooni loomaks võimaluse igal aastal augusti keskel tantsukogukonnal kohtuda ja mõtteid vahetada. Foto: Anu Sööt

Neljapäevast pühapäevani vallutas Massia loomekeskusese eri eas ja kogemuste pagasiga tantsuhuvilisi ühendanud Tantsumassiiv, millest loodetavasti kasvab traditsioon.

Tantsumassiivi korraldaja ja idee algataja Anu Söödi selgitust mööda on soov luua uus kohtumispaik, kus mõtteid jagada. Eesmärk on koondada tantsukogukonda, andes võimaluse neli päeva koos olla, mõelda, rääkida, arutleda, tantsida ja puhata. "Et tasakaalus oleks nii keha kui vaim, loome tingimused nii aktiivseks liikumiseks kui tantsu üle arutlemiseks, selle mõtestamiseks," jutustas Sööt. "Tantsumassiiv on stiiliülene, pakkudes küll kokkupandud programme, kuid jättes ruumi ja aega kohapeal sündivateks algatusteks."

Tantsumassiiviga soovitakse algatada traditsiooni loomaks võimaluse igal aastal augusti keskel tantsukogukonnal kohtuda ja mõtteid vahetada..
Tantsumassiiviga soovitakse algatada traditsiooni loomaks võimaluse igal aastal augusti keskel tantsukogukonnal kohtuda ja mõtteid vahetada.. Foto: Anu Sööt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles