Teet Kurs: PEAK ei lõpeta tegevust

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ettevõtluse arendamise keskuse juht Teet Kurs kinnitab, et kuigi keskus selle nime all lõpetab, läheb tegevus edasi.
Pärnumaa ettevõtluse arendamise keskuse juht Teet Kurs kinnitab, et kuigi keskus selle nime all lõpetab, läheb tegevus edasi. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa ettevõtluse arendamise keskus ehk PEAK on ärihuvilistele teada-tuntud koht. Asutuse uksest saab sisse astuda, arutamaks nii oma ideed kui küsida konkreetset nõu, näiteks ettevõtte arendamiseks mõeldud toetuste taotlemiseks. Riigis käsil reformide tõttu on PEAKil üsna varsti lõpp. Keskuse juht Teet Kurs räägib, mida see tähendab.

Millal ja miks PEAK oma tegevuse lõpetab?

PEAK ei lõpeta oma tegevust. PEAK ühineb ja töö jätkub koos teiste samasuguste organisatsioonidega omavalitsuste loodavas arenduskeskuses. See tuleneb sellest, et riik lõpetab maavalitsuste tegevuse ja taandab end maakondade juhtimisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles