Huvitegevuste mess pakub põnevust

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu huvitegevuste mess HUVIKAS aitab Pärnu noortel ja lastel üles leida just neile sobivad, kasulikud ja huvitavad vabaajategevused.
Pärnu huvitegevuste mess HUVIKAS aitab Pärnu noortel ja lastel üles leida just neile sobivad, kasulikud ja huvitavad vabaajategevused. Foto: Huvitegevuste mess Huvikas

Pühapäeval, 10. septembril tuleb Kaubamajakas taas mess Huvikas, mille eesmärk on jagada teavet Pärnus nii lastele, noortele kui lastevanematele pakutava huvitegevuse kohta.

"Õige huvitegevuse leidmine mõjutab lapse arengut ja tulevikku. Huvikas aitab Pärnumaa noortel ja lastel üles leida just neile sobivad ägedad, kasulikud ja huvitavad vaba aja veetmise viisid," rääkis messi korraldaja Piret Hallik-Sass. "Messil näeb laps oma silmaga, millega on võimalik Pärnumaal tegelda, ja saab omal nahal proovida, mis meeldib, sobib ja kaasa haarab."

Huvikal saab hea ülevaate Pärnumaa huvikoolidest-ringidest, sportimisvõimalustest, käsitöö- muusika-, kunsti-, loodushariduse, tehnika- ja igasugu muudest ringidest, töötubadest. Kohal on noorteorganisatsioonid.

"Messi vältel on laval programm, kus huvikoolid-ringid näitavad, mida neil õppida võib ning mida nende noored teha oskavad. Kohapeal saab end kohe huviringidesse registreerida," märkis Hallik-Sass.

Mess pakub põnevust vanematele huvilistelegi, sest paljusid tegevusalasid saavad harrastada-õppida ka täiskasvanud. Ühtlasi annavad korraldajad välja brošüüri Pärnus pakutava vabaajategevuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles