Supeluse tänavast saab tänavatoidu Meka

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu teist korda toimuv festival Pärnu Maitsete Uulits toob suvisele peatänavale ligemale 50 kauplejat Eestist ja välismaalt.
Tänavu teist korda toimuv festival Pärnu Maitsete Uulits toob suvisele peatänavale ligemale 50 kauplejat Eestist ja välismaalt. Foto: Madis Sinivee

Tänavune suvi saab võiduka lõpu täna ja homme tänavatoidufestivalil Pärnu Maitsete Uulits. Suvisest peatänavast Supelusest kujuneb maitsete Meka ja seltsielu keskus. Teist korda toimuval festivalil sätivad kauplejad välja masinad, kärud ja rattad, pakkudes toidunautijaile omanäolisi maitseelamusi, vahetut teenindust ja sooja atmosfääri.

Ligemale 50 kauplejat kodulinnast, mujalt riigist ja välismaalt teevad heameelt maiasmokkadele, rahvusköögi austajatele, kiirtoidu armastajatele ja käsitööõlust lugu pidavatele inimestele. Huviline võib magusad vahvlid leida alalt “Suu magusaks”, rahvustoite pakub “Maailma köögid”, traditsioonilist burgerit ja kebabi müüvad kauplejad “Tänavaklassika” alal ja kvaliteetse karastusjoogi soovil tuleb sammuda tsooni “Kurk kuivab”. “Sel aastal oleme tänava jaotanud piirkondadeks, et inimestel oleks kergem orienteeruda ja endale meelepärane pala leida,” selgitas korraldaja Tiina Treumann.

Meie eesmärk on pärnakad kodunt välja tuua ja suvele viimase nädalavahetusega fantastiline punkt panna. Tiina Treumann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles