Rahvuste krossil kihutab kaks pärnakat

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi võidusõitja Sten Jupaschevski kihutab rahvuste krossil Eesti koondises.
Pärnu motoklubi võidusõitja Sten Jupaschevski kihutab rahvuste krossil Eesti koondises. Foto: Rauno Kais

23.–24. septembril Itaalias Cingolis quadracer`ite rahvuste krossil esindavad Eestit Pärnu motoklubi sportlased Kevin Saar ja Sten Jupaschevski ning Martin Filatov Kagu motoklubist.

"Kuigi tegemist on Eesti kõigi aegade noorima quad`ikoondisega, ei tule neil kogemustest puudu, sest kõik noormehed on saanud viimase paari aasta Euroopa meistrivõistluste etappidelt ja rahvuste krossidelt võistluskarastuse," ütles Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni peasekretär Helen Urbanik. "Eelmisel aastal võitsid eestlased Prantsusmaal rahvuste krossil kolmanda koha ja toona olid selle tulemuse vormistamisel peategelased kaks tänavuse koondise liiget Kevin ja Martin."

EMil kaks etappi enne hooaja lõppu liidrikohta hoidev Saar võitis läinud nädalavahetusel kolmandat aastat järjest Eesti meistrikulla. Jupaschevski võttis tänavu osa ainult Kiviõli EM-etapist ja tegi seal tubli tulemuse, olles kiiruselt mõlemas sõidus neljas ja eestlastest paremuselt kolmas. Väärib meenutamist, et Jupaschevski võitis kolm aastat tagasi Lätis Stelpes EM-etapi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles