Andres Metsoja: Olen oma meeskonna üle uhke (1)

Andres Metsoja
, IRLi Pärnu linnapeakandidaat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Metsoja.
Andres Metsoja. Foto: PP

Muutusi ei tohi karta ja nendega saab algust teha siis, kui muuta midagi eneses. Kalev Vilgats on Pärnu Postimehes (“Valimised meie postkastis 1.”, 30.09.2017) õigesti osundanud, et meeskond, kellega eelmisel kohalike omavalitsuste volikogude valimistel kandideerisin, on muutunud. Ma ei hakka meeskonna kujunemisel pikalt peatuma, ometi võtan siit kaasa kogemuse ja kasutan tahavaatepeegleid tulevikus senisest julgemalt. Praegune meeskond on vahva ja olen selle üle uhke!

Meeskonnatöö on Suur-Pärnus tähtsam kui kunagi varem ja mul on hea meel teha seda koos seniste Audru ja Paikuse valla liidrite Siimu (Suursild, toim) ja Kunoga (Erkmann, toim). Mõlemad mehed on maitsnud ka maakondliku koostöö vilju, seega näevad suurt pilti ja tajuvad aegade jooksul kujunenud suure-väikse venna (linn vs. maakonna omavalitsused) probleemi.

Me valime seekord juhte omavalitsusele, mida seni pole olemas olnud. Näen siin nii šansse kui riske, kuid ennekõike uusi võimalusi meile kõigile. Meil on ainulaadne väljavaade luua uuele linnale uus võim, mis on nutikas, säästlik ja avatud. Usaldusväärsus on siin võtmesõna: meil on vaja ehitada usaldust linnas ja maal, noortele ja vanadele, kohalikele ja külalistele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles