Tempel läheb kahenädalasele sügispuhkusele

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale tänaõhtust kontserti läheb Tempel kahenädalasele puhkusele. Sügishooajal jätkatakse uue hooga.
Peale tänaõhtust kontserti läheb Tempel kahenädalasele puhkusele. Sügishooajal jätkatakse uue hooga. Foto: Urmas Luik

Templi kultuuriklubi suvehooajale paneb täna punkti Leedu indie-rock-bänd Garbanotas Bosistas. Seejärel suleb klubi uksed kaheks nädalaks. „Rohkem ei saa puhkust lubada. Tahaks küll, aga majanduslik olukord ei luba,“ selgitab klubi juhataja Andres Tölp.

Sügishooajal soovib klubi jätkata valitud rajal. Uuendusena toob Tölp välja oktoobrist alustava DJ-kooli. Koolitus on tema jutu järgi mõeldud eeskätt noortele, sest noored on meie tulevik. Kui alampiirina näeb Tölp diskoritöö aluseid omandamas 16–17aastasi DJ-hakatisi, siis ülempiiri pole. „Kuni 100 välja,“ arvab ta ja leiab, et temagi oma üle 30 eluaastaga sooviks midagi uut selle ameti kohta teada.

Kuna DJ-koolitust hakkab vedama house’ist mõjutatud Urmas Isand, läheb koolituski elektroonse tantsumuusika valdkonda. „Kindlasti teeme mõne õpitoa ka hiphoppi, kus saaks vinüülidega mängima õppida,“ räägib Tölp, samuti võib õpingutes ette tulla elektrosünti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles