Vändra muusikakool alustab õppeaastat muutuste tuules

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra muusikakool alustas uut õppeaastat.
Vändra muusikakool alustas uut õppeaastat. Foto: Erakogu

Vändra Mihkel Lüdigi nimelises muusikakoolis alustas sellel õppeaastal kooliteed muusika ja kunsti erialal 16 vahvat poissi ja tüdrukut.

Koolis saavad lapsed ja noored õppida metsasarve, trompetit, trumme, klarnetit, saksofoni, klaverit, kitarri, viiulit, flööti, plokkflööti, akordioni, laulmist ja kunsti.

Avaaktusel esinesid kooli praegused õpilased ja tervitussõnad ütles alevivanem Toomas Sonts. Kooli uus direktor Toomas Toimeta üllatas õpilasi ja lapsevanemaid eksootiliste pillidega nagu didgeridoo, ocarina, ukulele ja tervitas lõpuks kooli lapsi paaniflöödil esitatud Jaak Joala looga "Mängime armastust".

Peale uuele direktori astub Lüdigi-nimeline muusikakool õppeaastale vastu hoone remondiga, mille käigus tehakse korda koolimaja katus ja soojustatakse katusealune. Lauluklass peaks saama uue õppetööks vajaliku sisustuse, samuti trummieriala. Valla toetusel on plaanis soetada interaktiivne tahvel, et muuta õppimine noortele huvitavamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles