Võrkpalluritele kontrollturniirilt kaks võitu ja kaotus

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK Soomes.
Pärnu VK Soomes. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel Soome kontrollturniiril oli Pärnu võrkpalliklubi meeskonna hooaja avavõistlus.

Reedel võõrustas pärnakaid Andrus Raadiku koduklubi Sampo Volley, mullusele pronksile pärnakad vastu ei saanud ja vastu tuli võtta kindel 0:3 kaotus (20:25, 18:25, 16:25). Lisaks mängitud neljas geim õnnestus pärnakatel võita 25:21.

Laupäeval mängiti kaks mängu ja pärnakatel õnnestus mõlemad võita. Hommikul andis kõva lahingu Soome esiliiga tippu kuuluv KyKy Betset Kyyjärvi, viiegeimilises mängus tuli võõrustajatel siiski 2:3 (24:26, 22:25, 25:13, 25:13, 15:11) alla vanduda.

Õhtul oli vastas paari aasta tagune Soome meister ja eelmise hooaja viies, Kokkolan Tiigerit. Pärnu VK võitis 3:1 ( 21:25, 25:23, 25:13, 27:25).

Soome turniiril valis Pärnu VK meeskond alanud hooajaks uue kapteni – Harri Palmari.

"Hooaja algusele kohaselt kõikusime äärest ääreni: küll oli üks element parem, teine kehvem ja järgmine mäng vastupidi. Saime oma kolm mängu kätte, millest kaks olid head mängud Soome kõrgliiga võistkondadega. Turniir läks igati asja ette," võttis peatreener Avo Keel kontrollmängud kokku.

Pärnu VK meeskond Soome kontrollmängudel

Sidemängijad: Markkus Keel, Karl Lilles

Libero: Silver Maar

Keskblokeerijad: Harri Palmar, Tamar Nassar, Toms Švans, Mhait Martin Pool

Nurgaründajad: Kevin Saar, Taavet Leppik, Robert Juchnevic, Märt Tammearu

Diagonaal: Edvinas Vaškelis

Koduse meistriliiga alguseni jääb veel neli nädalat. Pärnakate esimesed mängud toimuvad võõrsil: 30. septembril minnakse vastamisi Rakvere VKga ja 1. oktoobril Bigbank Tartuga. Enne seda osaleb Pärnu kahel kontrollturniiril: Tartus 8.–10. septembrini ja 22.–24. septembrini Võrus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles