Felix marineerib oma kurgid Lindi naise õpetuse järgi

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoidiste retseptidega katsetamine on Juta hobi juba lapsest saati.
Hoidiste retseptidega katsetamine on Juta hobi juba lapsest saati. Foto: Mailiis Ollino

Suure tõenäosusega saab tulevast sügisest poest osta Lindi perenaise Juta Arujõe retsepti järgi küüslaugu ja tšilliga marineeritud särtsukurke. Kurgid paneb purki Põltsamaa Felix.

Needsamad vürtsikad kurgid tõid Juta Arujõele esikoha viimasel Tahkuranna hapukurgifestivalil ja läinud sügisel Olustveres Maalehe hoidisekonkursil. Olustverest Felix Juta viis aastat juurutatud retsepti üles noppiski.

Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol rääkis, et tootmiskatsed käivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles