79. võit järjest: PJK alistas Tartu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PJK naiskond.
PJK naiskond. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Naiste jalgpalli meistriliigas jätkab võidumarssi Pärnu jalgpalliklubi naiskond, kes kolmapäeval alistas kodustaadionil Tartu SK10 12:0. Viimati kaotasid pärnulannad koduliigas punkte 2013. aastal.

Toona röövis suvepealinlastelt punkti Tallinna Levadia, kes võlus Pärnus välja 2:2 viigi.

Tartu vastu said kübaratrikiga hakkama nii Ulrika Tülp kui Kairi Himanen, kaks väravat lisasid Anastasija-Grazyna Shcherbachenia ja Kristina Bannikova, ühe tabamusega panustasid võitu Aljona Sasova ja Ketlin Saar.

Tänavu on PJK võitnud kõik 16 mängu väravate vahega 145:2.

Liigatabelis paisus pärnakate edu teisel real asuva Tallinna Flora ees kaheksa punktini, kui viimases voorus viigistas põhikonkurent, kes sel hooajal on kõiki peale PJK alati võitnud, Tallinna Levadiaga 1:1.

Tabeliseis:

Pärnu 48 punkti

Flora 40

Levadia 28

Tartu 21

Kalev 20

Põlva 13

Tammeka 12

Noortekoondis 0

PJK järgmine mäng toimub laupäeval, kui sõidetakse külla Läti meistrile FS Rigale, selgitamaks Balti liiga teise ja kolmanda koha omanik.

Koduliigas mängib naiskond järgmisena võõrsil, minnes 23. septembril vastamisi Floraga. Kui pärnakatel õnnestub võita, kindlustatakse juba kaheksas järjestikune Eesti meistritiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles