Pärnu linnapea nimi on valimisnimekirjas esimene

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romek Kosenkranius
Romek Kosenkranius Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu linna valimiskomisjon registreeris täna liisuheitmise tulemusena valimisnimekirjade järjestuse, õnn naeratas valimisliidu Pärnu Ühendab esinumbrile, linnapea Romek Kosenkraniusele.

Nimekirjade järjestuse kindlakstegemiseks pandi erakonna või valimisliidu nimed ümbrikusse. Selleks ajaks toast välja läinud valimiskomisjoni liige, Audru vallasekretär Karti Pruul valis esimesena valimisliidu Pärnu Ühendab ümbriku, mille esinumber Romek Kosenkranius sai registreerimisnumbri 101.

Linnapea valimisliidule järgnevad IRL (Isamaa ja Res Publica Liit), Reformierakond, valimisliidud Meie Pärnu ja Eesti Ellujäämise Kogukond, Keskerakond, sotsiaaldemokraadid ja EKRE (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond). Viimast registreerimisnumbrit (409) kannab EKRE esindaja Kunnar Hunt, kes kandideerib teises valimisringkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles