Herkki Ruubel: Kas oled tipus või eikeegi

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herkki Ruubelit võib näha Ramsayga rannas jalutamas, aga mitte kunagi päevitamas, sest ta eelistab külma ilma. Ujumas käis ta viimati 30. aprillil ja enne seda 1. jaanuaril. Ta ei pea ennast talisuplejaks, aga suvel ujuma ei lähe.
Herkki Ruubelit võib näha Ramsayga rannas jalutamas, aga mitte kunagi päevitamas, sest ta eelistab külma ilma. Ujumas käis ta viimati 30. aprillil ja enne seda 1. jaanuaril. Ta ei pea ennast talisuplejaks, aga suvel ujuma ei lähe. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Rannahotelli restorani peakokal Herkki Ruubelil on õnnestunud noorest east hoolimata viia kaks restorani vaid mõne kuuga nullist Eesti paremate sekka.

Kokakunstis on Ruubel ülepeakaela sees: tema üht kätt ehivad tätoveeritud kokamüts ja nuga, siga ja moto “Kokka või sure”. Teist kätt kaunistab kahe ja poole aastase poja Märdi nimi.

Karjääri alustas Ruubel ambitsioonikalt, kui võttis 22aastasena nõuks pääseda Gordon Ramsay restorani tööle. See õnnestus, kuigi ühelegi Ruubeli e-postiga saadetud CV-le ei vastatud. Teda usaldati maailma parimaks valitud restorani köökigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles