Keskkonnahariduse spetsialist valiti Euroopa kaitsealade ühenduse nõukokku

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Terra Maritima juhataja ja keskkonnaameti Läänemaa keskkonnahariduse spetsialist Nele Sõber (vasakul) valiti Europarci föderatsiooni nõukokku.
MTÜ Terra Maritima juhataja ja keskkonnaameti Läänemaa keskkonnahariduse spetsialist Nele Sõber (vasakul) valiti Europarci föderatsiooni nõukokku. Foto: Erakogu

MTÜ Terra Maritima juhataja ja keskkonnaameti Läänemaa keskkonnahariduse spetsialist Nele Sõber valiti Europarci föderatsiooni nõukokku.

Lihula Teataja kirjutas, et Portugalis Europarci föderatsiooni konverentsil valiti föderatsiooni järgmine president ja nõukogu. Teiste seas kandideeris nõukokku Sõber, kelle kandidatuuri esitas Soome suuruselt kolmas rahvuspark Pallas-Yllästunturi.

"Europarc on väga suur rahvusvaheline organisatsioon, kuhu kuulub ligemale 400 liiget 36 Euroopa riigist – neist enamik on eri tüüpi kaitsealade administratsioonid. Nele valimine nõukogu liikmeks näitab, et Eesti looduskaitset tuntakse ja tunnustatakse. Olime Nelega hea meeskond juhtides Põhja- ja Baltimaade sektsiooni tööd ja ilmselt sellest ajast meid usaldatakse," ütles Kaja Lotman, kes oli Europarci Põhjamaade-Baltimaade sektsiooni president ja 2014–2017 organisatsiooni nõukogu liige.

Europarci föderatsioon on Euroopa kaitsealade ühendus, mille eesmärk on edendada kaitsealade planeerimist ja korraldust parimal viisil, aidata kaasa kaitsealade tekkele, tõsta teadlikkust kaitsealade suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles