Valdades saatis loosiõnn erakondi ja valimisliite võrdselt

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmise nädala lõpus heideti valimiskomisjonides liisku, et panna paika valimistel osalevate erakondade ja valimisliitude järjekord. Ihaldatud esikohad jagunesid maakonnas erakondade ja valimisliitude vahel võrdselt.

Keskerakonnale naeratas õnn kahel korral: Häädemeeste ja Põhja-Pärnumaa vallas. Seal kannavad numbrit 101 vastavalt Lembit Künnapas ja Ella Mölder. Kolmas piirkond, kus erakond sai nimekirjades esikoha, oli Lääneranna. Numbri 101 järel on kirjas Meelis Malk, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esindaja.

Valimisliite soosis fortuuna Tori ja Saarde vallas. Toris kannab numbrit 101 Lauri Luur (Uus Koduvald) ja Saardes Väino Lensment (Koduvald). Kihnus polnud liisuheitmise teel midagi otsustada. Seal läheb valimistele vaid üks nimekiri: valimisliit Parem Kihnu, mille esinumber on praegune vallavanem Ingvar Saare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles