Noored motomehed teenisid auhindu

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi võidusõitja Joosep Pärn kihutas noorte karikasarja viimasel etapil esimese auhinna vääriliselt.
Pärnu motoklubi võidusõitja Joosep Pärn kihutas noorte karikasarja viimasel etapil esimese auhinna vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Motokrossi Eesti noorte karikasarja viimasel etapil Harjumaal Tuula rajal võitsid Pärnumaa poisid kaks esimest ja ühe teise auhinna.

Juunioride 85 ccm masinaklassis oli kiireim Tihemetsa motoklubist välja kasvanud Romeo Karu, talle järgnesid Tristan Uiga (Motoextreme) ja Robert Sarapuu (Yamamoto RC). Kaheksa etapi kokkuvõttes võitis Eesti karika Sarapuu, teiseks tuli pikka aega sarja juhtinud Mikk Martin Lõhmus (Honda Racing), kes eelviimasel etapil kahjuks käe murdis, ja kolmanda koha sai Uiga.

65 ccm tsikleid taltsutanud poiste võidukihutamise lõpetas esikohal Pärnu motoklubi tulevikulootus Joosep Pärn, teisena jõudis finišisse Richard Paat ja kolmas oli Kennert Nurja (mõlemad AYR Racing Team).

Sarja võitis Paat, kes edestas Nurjat vaid punktiga, ja kolmanda koha karika teenis Pärn.

Quad 100 klassis võitis Tuula krossi Mihkel Salujõe (HRC Eesti Racing Team), kes läks kohe stardist sõitu juhtima. Teise koha sai Paikuse motoklubi poiss Virgo Mitt ja kolmandaks tuli Rasmus Sõna (Äksi MK). Paraku jäi Eesti karikas välja andmata, kuna ühelgi etapil polnud stardirivis minimaalselt viit osalejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles