Kadri Simson: Pärnu vajab suurelt mõtlevaid juhte

Kadri Simson
, Keskerakonna Pärnu linnapeakandidaat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson.
Kadri Simson. Foto: PP

Hoogsalt lähenevad kohalikud valimised tõotavad Pärnus tulla äärmiselt põnevad. Konkurents linnapea ametikohale on tihe ja see on ainult tervitatav, eriti kui seeläbi leitakse parimad lahendused, mis aitavad linnal nüüdsest võimekamana edasi minna.

Pärnu on juba praegu eriline ja vaieldamatult tähtis. Nii Eesti ajalooski: on ju tegemist vabariigi sünnilinnaga. Kahjuks on siinsed elanikud pidanud viimaste aastakümnete jooksul pealt vaatama, kuidas üha kiirenev ääremaastumine Pärnut riisub. Sellele on kaasa aidanud asjaolu, et suuremahulised riiklikud investeeringud pole seni Pärnusse teed leidnud.

Niisugune olukord muutus alles möödunud aasta lõpus, mil pikalt võimul püsinud Reformierakond valitsusest langes ja ühes sellega kadus riigitüüri juurest mentaliteet, et investeerida tohib vaid pealinna ja Tartu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles