Peksja ähvardas politseisse pöördunud ohvrit

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Lühikese aja jooksul peksis ja terroriseeris 25aastane sintlane Raivo paljusid inimesi. Kui üks tema ohvritest hiljem tänaval oma peksjale vastu kõndis, ähvardas kurjategija politseisse pöördumise tõttu taas rusikad käiku lasta.

Teisipäeval mõistis Pärnu maakohus Raivo süüdi reas kuritegudes ja saatis ta vangi. Näiteks jäi ta süüdi, kuna möödunud aasta 24. juunil tungis ta kahe kaasosalisega Pärnumaal Kõrsa külapoe ees kallale kolmele noormehele. Ohvreid peksti korduvalt rusikaga näkku. Kui üks noormeestest pikali kukkus, hoidsid kaasaaitajad teda kinni ja Raivo tagus abitut maaslamajat korduvalt näkku.

Veel tuvastas Pärnu maakohus, et mullu 9. juuni südaööl lõi Raivo Sindi bussipeatuses noormeest rusikaga näkku ja 10. septembril kella kahe ajal päeval peksis kaasosalisega üht noormeest Sindi linnatänaval jalgade ja kätega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles