Pärnu kettagolfar astub maailma tippude vastu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Tattar.
Kristin Tattar. Foto: Laura Meigas

Eestis, Baltikumis ja Euroopa sarjas parimaks naiskettagolfariks tituleeritud pärnakas Kristin Tattar sõidab sel nädalal Ameerika Ühendriikidesse elu tähtsaimale võistlusele, et panna end maailma paremate kettagolfarite kõrval proovile discgolf’i sünnimaal.

Tänavu võitis pärnakas peaaegu kõik, mis võita andis. Tattar tunnistab isegi, et hooaeg läks üle ootuste hästi. Hooaja alguses vahetas ta sponsorit, mis tähendas, et ta pidi kõik oma senised kettad Latitude 64 omadega asendama.

“Hooaja eel ei tahtnud ma oma ootusi kõrgeks ajada, kuna pidin kettaid tundma õppima. Praegu võin tõdeda, et kõik mu mured olid asjata ja kogu koti sisu väljavahetamine parandas mu tulemusi,” võttis Tattar kokku. “Nägin palju vaeva, et uute ketaste lennujoon selgeks saada ja veetsin palju treeningtunde discgolf’i-rajal ka talvel.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles