Rüütli plats nihkub äride uste ette (2)

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Aia tänaval asuvas antiigiäris juba kümmekond aastat kauplev Toivo Saarme kardab Rüütli platsi rekonstrueerimise tõttu kaotada nii klientuuri kui võimaluse poeukse ees kaupa laadida.
Pärnus Aia tänaval asuvas antiigiäris juba kümmekond aastat kauplev Toivo Saarme kardab Rüütli platsi rekonstrueerimise tõttu kaotada nii klientuuri kui võimaluse poeukse ees kaupa laadida. Foto: Urmas Luik

Pärnu südalinnas Antiigiaidas kümme aastat vanavaraga kaubelnud Toivo Saarme vaatab vargsi ringi uute poeruumide järele, sest Eesti riigi 100. aastapäevaks ümberehitatav Rüütli plats ähvardab avarduda Aia tänava äride uste ette ja seni eduka kauplemise kihva keerata.

Vähemalt nii arvab Aia 3 asuva poe omanik Saarme.

Kartusel on alust, kuna Rüütli väljaku rekonstrueerimiskava näeb ette muuta ümbritsevaid tänavalõikegi, nende hulgas Aia tänava jupp Karja ristmikuni.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles