Forwardspace loodab ruumid peatselt valmis saada

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forwardspace ehitusjärgus ruumid
Forwardspace ehitusjärgus ruumid Foto: Forwardspace/ Facebook

Minifirmadele mõeldud koostöötamiskeskus Forwardspace loodetakse Pärnu kesklinnas avada hiljemalt 1. novembril, mil seal korraldatakse äriideede arenguprogramm.

Seda, mis kuupäeval koostöötamiskeskus, kus peale laua ja tooli on võimalus kasutada internetti ja osaleda koolitustel, Silver Smeljanski, üks keskuse loojatest, veel öelda ei oska. Küll aga loodetakse, et see saab valmis vähemalt 1. novembriks, sest sel päeval organiseeritakse seal äriideede arenguprogrammi Starter@Pärnumaa „100 ideed, mis muudavad maailma“.

Südalinna koostöötamiskeskusesse, kuhu on oodatud nii ettevõtjad kui vabakutselised töötajad, kel kodukontoris, raamatukogus või kohvikus töötamisest isu täis, on Smeljanski sõnutsi juba praegu koha broneerinud paarkümmend huvilist.

Koostöötamiskeskuse Facebooki lehel teatel on ehitusega jõutud nii kaugele, et kutsub inimesed viimast korda ehitustalgudeks kokku. Plaanis on natuke värvida, koristada ja vaip maha panna. Talgud toimuvad järgmisel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles