Kadunud taksojuht leiti tapetuna

Hans Väre
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksojuht Jüri Heinsoo võttis pühapäeva õhtul kaks meest Viljandi bussijaamast registreerimisnumbrit 548MDL kandva Škoda Superbi peale. Kahjuks osutusid tõeks kõige hullemad kahtlused ja Heinsoo leiti surnuna.
Taksojuht Jüri Heinsoo võttis pühapäeva õhtul kaks meest Viljandi bussijaamast registreerimisnumbrit 548MDL kandva Škoda Superbi peale. Kahjuks osutusid tõeks kõige hullemad kahtlused ja Heinsoo leiti surnuna. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeva õhtul Viljandist koos autoga röövitud taksojuht Jüri Heinsoo leiti eile õhtul tapetuna.

Lõuna Ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Marja-Liina Talimaa ütles, et uurimise algjärgus ei olnud informatsiooni, mis viitaks tapmisele.

"Pühapäeva õhtust saadik kogusid Viljandi politseijaoskonna politseinikud aktiivselt informatsiooni, mille tulemusel leidsid nad eile kella 21 paiku Viljandimaal asuvast tiigist kadunud taksojuhi vägivallatunnustega surnukeha,“ sõnas ringkonnaprokurör.

Esialgsetel andmetel löödi taksojuhti tömbi esemega pea ja keha piirkonda. „Tõenäoliselt tapeti mees 24. aprillil, kuid vigastuste ning surma saabumise täpsema aja osas annab vastuse ekspertiis,“ ütles ringkonnaprokurör Marja-Liina Talimaa.

Viljandi kriminaalteenistuse vanemkriminaalmenetleja Inga Meo tänas kõiki, kes meedias avaldatud abipalve peale politseiga ühendust võtsid ja infot andsid.

"Kahjuks ei ole laekunud vihjed viinud veel kuriteos kahtlustatavate tabamiseni," tõdes ta. "Jätkame info kogumist."

Endiselt on kadunud sinist värvi sõiduk Škoda Superb registreerimisnumbriga 548 MDL.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles