Koidula gümnaasiumis oli meeleolukas spordipäev

, õpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Pärnu Koidula gümnaasiumis meeleolukas spordipäev, mis oli sisustatud sportliku tegevuse ja põnevate loengutega. Selle korraldasid oma praktilise tööna Helina Juhkam, Kertu Saagpakk ja Brigitt Lõhmus G2R2. klassist.

Hommik algas vihmaselt, aga sellest ei lasknud G2. klassid end häirida ja orienteerusid Raeküla metsas. Raja ja ülesanded koostas koolikaaslastele abiturient Marie Anna Blehner. Pärast orienteerumist kohtusid klassid päästeameti esindajaga, kes rääkis õpilastele veeohutusest.

Samal ajal andis Punane Rist koolimajas G1. klassidele esmaabiloenguid, kus muu hulgas õpetati, kuidas käituda eri vigastuste puhul, samuti olukorras, kus keegi kaotab teadvuse. Veel korraldasid õpilased nutika spordiviktoriini Kahoot-keskkonnas.

Aulas kohtusid G3. klasside õpilased kooli vilistlasest sõudja Geir Suursillaga, kes rääkis oma sportlaskarjäärist ja meenutas kooliaastaid Koidulas.

G3. klasside poistega vestles treenimisest, toitumisest ja toidulisanditest Kimberi klubi omanik Ain Kimber. Samal ajal rääkis tüdrukutele tervislikust elustiilist treener ja Klubi26 omanik Anžela Lomakina. Pärast loenguid toimusid tüdrukutele rühmatreeningud: bodycombat`it juhendasid Kristel Kollamaa ja Andres Mere ja bodyjam`i vedas Tiina Sarapuu.

Kooli staadionil võisteldi ebatraditsioonilistes teatevõistlustes. Peale pendelteatejooksu pidid õpilased jooksma hularõngas, tennisepalli reketil hoides ja lõpuks paarides, seljad vastamisi ja õhupall vahel. Spordipäeva lõpetas jalgpalliturniir, mis on üks kogu õppeaasta kestva kooliolümpia aladest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles