Ettevõtlusnädal toob Raeküla kooli tegusad vilistlased

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Järgmisel nädalal toimuva ettevõtlusnädala raames on Pärnu Raeküla Vanakooli keskus otsinud üles Raeküla kooli kunagised õpilased, kes külastavad koolitunde. Samuti sõidavad Raeküla noored muusikahuvilised sel nädalal Tallinna helistuudiot uudistama.

Nii vanas kui uues Raeküla koolimajas õppinud ettevõtlikud vilistlased tutvustavad oma tegemisi läbi ettevõtlikkuse prisma. "Ettevõtlikkus ei ole vaid äriline edu, vaid ka soov muuta enda ümber elavate inimeste mõtlemist," märkis MTÜ Selts Raeküla noorsootöötaja Ester Kose. "Juhtides kodanikuühendusi ja neid algatades on tegu samuti ettevõtlikkusega."

Raeküla Vanakooli keskuse huvikooli laulu- ja pillistuudio õpilased ja noortekeskuse noortebänd külastavad helistuudiot Stuudio89, mille omanik Franck Reisner teeb noortele tutvustava ringkäigu ja räägib nendega ettevõtlikkuse teemadel. Stuudios kohtutakse Raekülast pärit muusiku ja õpetaja Kristjan Kaasikuga. Ringkäigu lõpetab koosmusitseerimine ja helisalvestamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles