Piletimäng: pidutse ennastunustavalt klubis Str&!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Str&.
Ööklubi Str&. Foto: Erakogu

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid ja plaate.

Rohkem keskealise publiku seas populaarne klubi Str& pakub väga häid pidusid mais ja loomulikult suvelgi. Sellepärast loosime klubisse Str& välja 3x2 pääset, millega võib minna klubi ükskõik millisele üritusele. Peale selle anname kõigile võitjatele ära tasuta plaadi.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Strand on paremaks pidutsemiseks välja töötanud hulga peopakette. Kas peopaketi peab enne pidutsema minekut ette tellima vähemalt neli või seitse päeva?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 4. maiks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust.

Klubis Str& kehtib vanusepiirang 21 eluaastat!

Eelmise mängu küsimuse “Kas ööklubi Sugar on Pärnus toimuva korvpalli- või tenniseturniiri peasponsor?” õige vastus on tenniseturniir.

Laupäeval saavad koos kaaslasega tähistada volbriööd klubis Sugar, mille lavale astuvad Tanel Padar & The Sun, Guido Viljaste, Silver Urb ja Janely Tartlain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles