Video ja pildid: Sauga tulekahju kustutati

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Päästeamet sai väljakutse Sauga valda, kus põles kolmekorruselise elamu katus. Praeguseks on tulekahju Hirvela tänaval likvideeritud.

Päästekeskus sai täna 17.18 väljakutse Sauga valda Hirvela tänavale, kus põles kolmekorruselise elamu katus. Esmaste andmete kohaselt läks põlema tõrvapapp, mida katusetöödel kasutati. 

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kaisi teatel keegi viga ei saanud. Kohale tulid kutselised päästjad Pärnust, Pärnu-Jaagupist, Häädemeestelt, Vändrast, Raplast ja vabatahtlikud Sindist, Arest ja Taalist. 

Kodu kaotanud inimestele pakub vald öömaja, magamiskotte ja kuivtoiduaineid. Infot selle kohta saab Sauga majandusnõunikult Jüri Puustilt numbril 518 3374. Abi magamiskoha, rõivaste ja hädavajalike asjadega pakuvad sama tänava inimesedki Facebooki grupis "Hirvela inimesed".

Kell 21.55 teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja, et tulekahju on likvideeritud. Põlengus hävis maja katus, ülejäänud hoone sai tugevaid vee- ja tahmakahjustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles