Galerii: loomingulised õpetajad väärisid maavalitsuse tänu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, õpetajate päeval, tänas Pärnumaa oma parimaid õpetajaid, konkursi "Eestimaa õpib ja tänab" laueraate 11 kategoorias.

Aasta lasteaiaõpetaja on Oksana Laanemets Tammiste lasteaiast.

Aasta klassijuhataja Merike Pikkmets töötab väikeses Lõpe koolis.

Kaks tunnustust läks Kilingi-Nõmme gümnaasiumi, kus töötavad aasta klassiõpetaja Mai Seller ja aasta gümnaasiumiõpetaja Anne Aasamets.

Aasta põhikooliõpetaja Hilma Kerbak tundis tunnustusüritusel oma koolijuhi, Kihnu kooli direktori Toomas Pajula ja Kihnu vallavanema Ingvar Saare tugevat toetust. Saare ei olnud ainus vallajuht, kes oma kooli õpetajat kauni lillekimbuga tänas.

Aasta õppeasutuse juht Aare Külaots juhib Paikuse kooli, mis on 76 õpilasest kasvanud ligemeale 600 õpilasega tugevaks kooliks. Paikusel töötab ka aasta noorsootöötaja nimetusega pärjatud Marika Valter, kes on noortejuht ja MTÜ Paikuse Avatud Noortekeskuse PaNoKe juhatuse liige ning töötab käsikäes kohaliku kooliga.

Aasta suunaja on Surju põhikooli eripedagoog Hilve Kivipõld-Verbitskas.

Pärnu politseijuht Andres Sinimeri võttis vastu tänukirja, mis laieneb politsei- ja piirivalveameti Pärnu politseijaoskonnale kui aasta hariduse sõbrale.

Aasta kutseõppeasutuse õpetaja on Taisi Talviste, kes koos kolleegi Jüri Puidetiga tegid maakonnas ka aasta hariduse teo, mille laureaat on nende tööandja, Pärnumaa kutsehariduskeskus.

Taisi Talviste on ka üleriigilise aasta hariduse teo nominent. Kas temast saab selles kategoorias ka laureaat, selgub  laupäeva õhtul Pärnu kontserdimajas aasta õpetaja galal, millest teeb otseülekande ka ETV. Surju põhikooli eripedagoog ja Pärnumaa aasta suunaja Hilve Kivipõld-Verbitskas on samuti üks nominente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles