Kaotus ärgitab vigu parandama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tulemuslikem oli Karl-Johan Lips 18 punktiga. Peatreener Heiko Rannula loodab, et noormees leiab häid esitusi tehes stabiilsuse.
Pärnu tulemuslikem oli Karl-Johan Lips 18 punktiga. Peatreener Heiko Rannula loodab, et noormees leiab häid esitusi tehes stabiilsuse. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Sadama korvpallimeeskond heitles üleeile Kalevi spordihallis kümmekonna pealinna sõitnud fänni silme all Eesti meistriliiga mängus esimese poolaja BC Kalev/Cramoga nagu võrdne võrdsega. Sellegipoolest võttis tiitlikaitsja oma, keerates tugeva lõpuga mängu 16 punktiga enda kasuks.

Südilt mänginud Pärnu võitis avaveerandi 20:19, kuid kaotas poolaja 34:40. Kolmandal perioodil kasvatasid võõrustajad vahet: nad juhtisid pärast seda 67:56. Cramo pani lõplikult paremuse maksma viimasel veerandil, võites selle 21:16 ja kogu mängu 88:72.

Pärnu tulemuslikem oli Karl-Johan Lips 18 punktiga. Kaheksa lauapalli hankinud Karl-Martin Kask viskas 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles