Ellujääjad paneks kaake ja ametnikke valvama kaamerad

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kask.
Tarmo Kask. Foto: Mailiis Ollino

Peale debatil osalenud suuremate nimekirjade esindajate püüab Pärnu linnavolikokku pääseda Eesti Ellujäämise Kogukond, kelle kaheliikmelise 1. ringkonna nimekirja esindaja on Tarmo Kask (pildil). Kuigi šansse linnapeaks saada nii lühikese nimekirja puhul peaaegu pole, loeb Kask end potentsiaalseks meeritooli hõivajaks ja oleks tahtnud debatil osaleda.

Tarmo Kask, arutasime debatil pikalt Pärnu kesklinna turvalisuse üle. Milline oleks teie ettepanek inimeste turvatunde suurendamiseks?

Tuleks paigaldada rohkem videokaameraid probleemsetesse kohtadesse, et inimesel oleks teadmine, et tema tegudel on tagajärjed. Samuti on vaja suurendada jalgsipatrullide arvu ja kui politsei seda tellimust täita ei suuda, on mõistlik linnal luua selleks linnapolitsei, mis garanteerib nii julgeoleku kui avaliku rahu. Peale selle oleks mõistlik panna üles müraandurid. Mõõtmistulemuste alusel saab lõbustusasutusi trahvida ja piirata nende lahtiolekuaega sellisel määral, et samas piirkonnas elavad korralike elukommetega pered ei peaks mõtlema elukohavahetusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles