Kokkamisvõistluse avasaade võeti üles Pärnus

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul TV3s esilinastuvas "Tähtede hõbelusikas" võistlevad viis tuntud Eesti inimest toidutegemises. Saatesarjas osalevad poliitik Yana Toom, muusik ja saatejuht Mihkel Raud, taimetoitlasest laulja Liis Lemsalu, musklimees Ott Kiivikas ja muusik Joosep Järvesaar.

Avasaade võeti üles Pärnu Rannahotelli restoranis ja roogi hindavad sama restorani peakokk Herkki Ruubel ja sous-chef (kokk number kaks köögis) Sören Mäesalu. Külaliskohtuniku rollis on Pärnu restoranide ja kohvikute nädala korraldaja Kadi Elmeste.

TV3 turundusspetsialisti Kadi Polli jutu järgi on staaride esimeseks võistlusülesanne valmistada eelroog tomatist ja kitsejuustust. Tomateid tuleb kõrvetada gaasipõletiga ja Liis paneb köögi peaaegu põlema. Pearoaks tuleb valmistada pardi rinnafilee. Taimetoitlase Liisi ülesandes asendatakse part naeriga. Yanal läheb küpsetamise käigus part kaduma, kuna keegi oli tema roa ahjust välja võtnud ja teab kuhu pannud.

Saate järgmised episoodid toimuvad restoranis Saku Gastro, Tallinnas restoranis Horisont, Pühajärve ja Kadrioru restoranis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles