Madalamates liigades mängiti järjekordne voor

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallivärav. Foto on illustreeriv.
Jalgpallivärav. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnumaa meeskonnad said Eesti jalgpallimeistrivõistluste teises ja kolmanda liiga neljandas voorus kirja võidu ja kaks kaotust.

Teises liigas on nelja vooru järel endiselt võiduta Pärnu Linnameeskond II, kes kaotas viimati kodus HÜJK Emmastele 0:1.

Mängu ainuke värav sündis esimese poolaja lõpul, kui pärnakate kaitsemängija Taavi Midenbritt suunas nahkkera õnnetult oma väravasse.

Pärnu Linnameeskonna II koosseisul on neljast mängust 0 punkti, millega ollakse 14 meeskonna konkurentsis viimasel tabelireal.

Pärnu meeskonna järgmine mäng on järgmisel pühapäeval Saaremaal Sörve JK-ga.

Kolmandas liigas võitis Vändra JK Vaprus seniste liidrite omavahelises heitluses 4:1 Saaremaa meeskonna JK aameraaS ja tõusis 12 punktiga ainuliidriks.

FC Metropool pidi tunnistama Kehtna FC Flora 0:5 paremust. FC Metropoolil on nelja mängu järel 4 punkti, millega ollakse tosina meeskonna hulgas keskmik.

Vändra JK Vapruse järgmine mäng on järgmisel pühapäeval Kehtnaga, FC Metropool sõidab laupäeval külla Saaremaa JK-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles