Galerii: Reformierakond on esmastest valimistulemustest elevil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rannahotellis valimistulemusi ootav Reformierakond oli kella poole üheksa paiku erakonnale osaks saanud esmastest e-hääletuse tulemustest suisa elevil. Reformierakonna esinumbri Toomas Kivimägi sõnutsi on nende eesmärk edestada Keskerakonda. Valimised võidab Kivimägi arvates kas Reformierakond või IRL.

Noor Reformierakondlane Laura Kiviselg ütles, et temal kindlaid ootusi oma häältesaagi suhtes ei ole. Praeguse abilinnapea Jane Metsa väitel erinevad seekordsed kohaliku omavalitsuse valimised eelmistest kas või selle poolest, et seekord kandideerib ta väga tugeva linnapeakandidaadi järel teisel positsioonil. Mets usub, et olukord tähendab talle eelmisest korrast tagasihoidlikumat häältesaaki.

Pärnu 2. ringkonna Reformierakonna esinumber Andrei Korobeinik ütles, et nad loodavad 1. ringkonnas volikogus saada 11 kohta ja 2. ringkonnas kaks. Korobeinikku üllatas Romek Kosenkranius, kes e-hääletusel väga hea tulemuse saavutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles