Vändra Tungal jääb alevivanemale

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vändra alevivolikogu oktoobriistungil otsustati anda alevi kõrgeim autasu Vändra Tungal kauaaegsele alevivanemale Toomas Sontsile. Kandidaate, keda Vändra alevile osutatud eriliste teenete eest 1500eurose preemiaga tänada, oli volikogule arutamiseks esitatud viis.

Sonts on olnud alevivanem 1998. aastast ja tema ametiajal on Vändrast saanud kaunis ja nüüdisaegne alev, kus suurema projektid on vee- ja kanalisatsioonitorustike suuremahuline vahetamine, piirkonna jäätmemajanduse korrastamine, ehitatud on raamatukoguhoone ja tervishoiukeskus. Vändra Tungal antakse Sontsile üle 6. detsembril, alevi aastapäevapeol.

Alevivolikogu tegi seekord erandi ja otsustas kõrgeima kohaliku autasu välja anda aastas teist korda, arvestades seda, et haldusuuendusega ühineb Vändra alev samanimelise valla ja Halinga ning Tootsi vallaga, moodustades Põhja-Pärnumaa valla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles