Vutilegend lõpetas, karikas pea kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi kapten Anastassia Morkovkina (vasakul) võib rõõmustada – 15. meistritiitel on tõsiasi.
Pärnu jalgpalliklubi kapten Anastassia Morkovkina (vasakul) võib rõõmustada – 15. meistritiitel on tõsiasi. Foto: Lilli Tölp

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) naiskond mängis meistrisarja viimases voorus koduväljakul tänavu esimest korda viiki ja tõstis pärast matši pea kohale meistrikarika. Emotsionaalne oli mäng pärnakate kaptenile, 36aastasele Anastassia Morkovkinale, kes andis selle järel teada, et suure tõenäosusega riputab putsad varna.

Eesti läbi aegade paremate naisjalgpallurite hulka kuuluv Morkovkina ütles, et esindab naiskonda ilmselt veel Eesti jalgpalli liidu aastalõputurniiril, kuid suures jalgpallis jäi mäng FC Floraga tema karjääri viimaseks. Mõni minut enne matši lõppu välja vahetatud Morkovkina teenis publikult pika aplausi.

“Otsustasin, et on aeg midagi muud teha ja jalgpalli mängimine lõpetada. Aastalõputurniir jääb 99,99protsendise tõenäosusega minu viimaseks võistluseks,” teatas Morkovkina, kes enda sõnutsi kavatseb mõnes muus rollis siiski vuti juurde jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles