Moldova võttegrupp filmis Pärnu politseijaoskonna tööd

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sinimeri selgitab dokumentaalfilmi projektijuhile Iurie Pintea'le Pärnu politseijaoskonna tegevusi
Andres Sinimeri selgitab dokumentaalfilmi projektijuhile Iurie Pintea'le Pärnu politseijaoskonna tegevusi Foto: Reelika Riimand (PPA)

Moldova võttegrupp filmis eile ja täna Pärnu politseijaoskonna toimetusi. Jaoskonna tööd kajastatakse peagi Moldova teleekraanidel linastuvas dokumentaalfilmis.

Film on osa sealse politsei ja avaliku poliitika instituudi ühisprojektist ja keskendub Eesti politsei tegevustele ja suhetele kogukonnaga. Täna salvestasid filmimehed jaoskonnas intervjuusid ja käisid kaasas politseipatrullis.

Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri ütles, et eriti huvitavad külalisi abipolitseinike kasutamine, koostöövõrgustikud ja kogukondadega suhtlemine. "Tutvustasime neile avatud ruumi meetodit, mida me Pärnus kasutame juba mitu aastat. Näiteks eile oli meil Vändras kokkusaamine, mis võeti linti, ja täna selgitasime külalistele seda teemat lähemalt," lausus ta.

Sinimeri lisas, et ilmselt on siin tugevalt juurdunud avatud ruumi metoodika üks põhjusi, miks valiti Eestis üheks külastuspaikadest just Pärnu jaoskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles