Laupäeval korraldatakse heategevuslik tordioksjon

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik tordioksjon toimub tänavu juba kolmandat korda, kuid sel aastal leiab see esimest korda aset väljaspool Pärnumaa Kutsehariduskeskust.
Heategevuslik tordioksjon toimub tänavu juba kolmandat korda, kuid sel aastal leiab see esimest korda aset väljaspool Pärnumaa Kutsehariduskeskust. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnumaa kutsehariduskeskuse kosmeetikute esimese kursuse õpilased korraldavad laupäeval, 21 oktoobril kell 14 Port Artur 2 kaubanduskeskuses täiskasvanud õppija nädala raames heategevusliku tordioksjoni. Enampakkumisele tulevad nii magusad kui soolased tordid ja küpsetised, mille on valmistanud Pärnu pagariärid, restoranid ja kodukokad.

Tordioksjoni tulu annetatakse MTÜ Pärnu Maarjakodule, kus elavad ja õpivad intellektipuudega täiskasvanud. "MTÜ Maarjakodu vajab hädasti abi oma territooriumile tegevusmaja ehitamiseks õppe- ja loovtööks," rääkis oksjoni korraldustiimi liige Karit Jäärats.

"Pärnumaa Kutsehariduskeskus on üks 13 kutsekooli seas, kus piloteeritakse uut ettevõtlusõppe moodulit kooli õppekavas. Oksjoni korraldamine ja läbiviimine toimub just selle mooduli raames, kus õppijad saavad ise kohe praktilise kogemuse ettevõtlusega tegelemiseks," lisas PKHK arendusosakonna juhataja Varje Tipp. Ettevõtlusõppe moodul valmis projekti Edu ja Tegu raames.

Arveldamine toimub sularahas.

Heategevusliku tordioksjoni kava

13.00–14.00 Tortidega tutvumine

14.00–14.10 Oksjoni avamine ja esinevad Ainula balleti ja iluvõimlemise stuudio lapsed

14.10–15.40 Lauri-Kare Laos korraldab oksjoni

15.40–15.50 Esinevad Ainula balleti ja iluvõimlemise stuudio lapsed

15.50–16.00 Annetuse üleandmine ja tänamine

13.00–15.35 Avatud annetuskast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles