Kitarrifestivalil kohtuvad meistrid ja õpilased

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aasta kitarrifestivali osalejad Frederik Küüts (vasakul), Karl Birnbaum ja Siim Siimer.
2015. aasta kitarrifestivali osalejad Frederik Küüts (vasakul), Karl Birnbaum ja Siim Siimer. Foto: Pärnu kitarrifestival

Pärnu kitarrifestival ootab novembris musitseerima ja põnevates õpikodades osalema kõiki Pärnumaa ja Eesti muusikakoolide liidu Pärnu regiooni kitarriste.

"Kitarrifestival soovib koondada kitarriste, luues seeläbi algatusi ja koostöövõimalusi," selgitas festivali projektijuht Mikk Kirikal. "Seega sõltumata vanusest ja kitarrimängu oskusest on festivalile oodatud erinevate muusikaliste eelistustega kitarristid."

Festivali meistrikursusi annavad Juliana Kuklin (klassikaline kitarr), Jaan Varts (elektrikitarr), Andre Maaker (akustilised kitarrid), Silver Haugas (basskitarr), Erko Niit ja Üllar Kallau (kitarriorkester).

Tänavusel festivalil tuleb peale kitarrikursuse rütmika õpikoda trummar Tõnu Tubli juhendamisel ja lavalise esinemisjulguse kursus, mida saab õppida näitleja Lauri Mäesepa käe all.

Huvilistel on võimalus tulla kuulama kontserte ja ülesastumisi ürituse vabalaval.

Neljas kitarrifestival avatakse pidulikult 18. novembril siinse kontserdimaja kammersaalis.

Festivalil osalemiseks leiab täpsemat infot www.parnukitarr.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles