Eesti breiktantsijatel on võimalus võistelda maailma parimatega

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti breiktantsijaid oodatakse konkureerima maailma tippudega.
Eesti breiktantsijaid oodatakse konkureerima maailma tippudega. Foto: promo

Kõigil Eesti breiktantsu harrastajatel on võimalus osaleda maailmameistrivõistluste kvalifikatsioonis ja piisavate oskuste korral jõuda maailma parimatega end võrdlema.

Red Bull Estonia pressiesindaja Tuuli Jevstignejevi teatel toimub 14. mail Riias Godvili klubis Baltimaade breiktantsijate kvalifikatsioonivõistlus, mille võitja saab pileti järgmisesse vooru Istanbuli, kus 17. juulil toimub üks viiest maailmakvalifikatsioonist. Maailmakvalifikatsioonide paremad kogunevad 26. novembril Venemaale, kus peetakse maha finaalvõistlus.

Riias toimuva Baltimaade kvalifikatsiooni peakohtunik on üks maailma parimad breikareid, prantslane Lilou (Red Bull BC One tšempion 2005 & 2009), sakslane Benny (Flying Steps crew) ning Tony Rock Venemaalt (Top 9 crew). Võistluse juht on MC Trix (UK) ning muusikat kütavad DJ Mamania (LT), AG (LV) ja Möls (EST).

Peale Baltimaade võistluse toimub ülemaailmselt veel 26 regioonikvalifikatsiooni, et garanteerida võrdsed võimalused kõikidele andekatele tantsijatele.

Võistlusele võivad end kirja panna kõik, kes peavad oma tantsuoskusi piisavaks. Osavõtt on tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles