Noored ratturid naasid mudamülkast medalitega

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura-Lizette Sander (vasakul) ja Mailis Salla olid pärast finišijoone ületamist küll üleni porised, kuid õnnelikud.
Laura-Lizette Sander (vasakul) ja Mailis Salla olid pärast finišijoone ületamist küll üleni porised, kuid õnnelikud. Foto: Kaido Juurik

Põlvini pori, mudast tilkuvad rattad, mis on muutunud sõidukõlbmatuks, ja kohati läbimatu rada, kus tuleb sõiduvahend selga võtta – sellistes ekstreemsetes oludes müttasid Pärnu Kalevi spordikooli noored, et jõuda läbi raskuste poodiumile.

Läinud laupäeval Raplamaal Valgus Eesti jalgrattaspordi aasta viimastel tiitlivõistlustel, cyclo-cross’i (takistustega kross, toim) meistrivõistlustel teenisid Kalevi spordikooli noored kõiki karva medaleid. Kokku kogunes neli autasu: N14 vanuseklassis riputati kuldmedal kaela Laura-Lizette Sanderile ja M16 klassis Joosep Mesile. Mailis Salla tuli N16 klassis teiseks ja Karl Brent Premet meesjuuniorides kolmandaks.

Spordikooli treener Kaido Juurik nentis, et muda ja pori jagus seekord kõvasti ning sõidutingimused olid keerulised – kehvad olud tingis poolteisekuine sajuperiood. “Noortel oli kõvasti, ratas seljas, jooksmist, kuna paljudest kohtadest ei saanud läbi,” kõneles treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles