Eesti Teede luhtunud hange tõi kaasa koondamised

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme teemeistrijaoskonna õues valitses vaikus ja kontoriuks oli kinni. Võib-olla ei ole siinsetel töötajatel enam motivatsiooni, sest AS Eesti Teed neid 1. novembrist ei vaja.
Kilingi-Nõmme teemeistrijaoskonna õues valitses vaikus ja kontoriuks oli kinni. Võib-olla ei ole siinsetel töötajatel enam motivatsiooni, sest AS Eesti Teed neid 1. novembrist ei vaja. Foto: Mailiis Ollino

Oktoobriga lõpeb Pärnu maakonna riigiteede hooldeleping maanteeameti ja AS Eesti Teede vahel, tuues kaasa kahe teemeistripiirkonna töötajate koondamise ja muutused teehooldes.

Nii teavitas riigiettevõte Eesti Teed oktoobri alguses Saarde vallavalitsust lepingu ülesütlemisest 6. novembrist. Kõnealuse lepingu järgi oli Kilingi-Nõmmet 3,7 kilomeetri pikkuselt läbiva Pärnu maantee teehooldetööde tegemine Eesti Teede Pärnu Lõuna teepiirkonna kohustus.

Seoses sellega, et ettevõte ei hoolda enam ka Valga–Uulu maanteed, kaotab Kilingi-Nõmmes töö neli inimest. Koondamisteate said nemad ja Eesti Teede operatiivseks tegutsemiseks mõeldud Häädemeeste, Tõstamaa ja Pärnu-Jaagupi tugipunkti töötajad juba septembris. Nii et hingedekuu esimesest päevast on paarikümnel teemehel küsimärk, kuidas edasi, sest kodulähedast töökohta neil enam pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles