Mida pakuvad ja küsivad spordiklubid?

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Millistes Pärnu spordiklubides tuleb maksta liitumistasu ning kas ja kui palju tuleb välja käia treeningutest puhkamise eest? Millised on spordiklubide võimalused ja hinnakirjad? Millal treeningutega enim liitutakse ja mis inimesi klubisse meelitab? Kõike seda Tarbija uuriski.

Hopa Fit

Hopa Fit pakub rühmatreeninguid Pärnu linnas ja üheksas vallas-külas. “Meie valikus on jõusaali ringtreeningud, eri aeroobikastiilid, batuuditrennid, rahulikud kõht-selg-tuhar-trennid ja intensiivsed intervalltreeningud,” loetles Hopa Fiti treener Katrin Saare. Hopa Fiti eripära seisneb treeneri sõnutsi selles, et kliendid saavad treenida ühe trennikontoga eri paigus. “Näiteks kasutada Rannastaadioni CrossCoreks, teha aeroobikat Pärnu spordihallis või näiteks jõusaali ringtreeningut Jõõpres. Kokku on Hopa Fitis nädalas 48 eri treeningut 16 kohas ja neid lisandub pidevalt,” kinnitas Saare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles