Rannajooks kulgeb mööda kauneid radu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajooksu rada kulgeb Pärnu rannapiirkonnas, kus ei puudu kaunid loodusvaated ning linnale omased arhitektuurimälestised.
Rannajooksu rada kulgeb Pärnu rannapiirkonnas, kus ei puudu kaunid loodusvaated ning linnale omased arhitektuurimälestised. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pühapäeval joostakse Pärnu ranna rajoonis Kahe Silla klubi hooaja viimast, kolmandat etappi.

"Rannajooks võtab pika liikumishooaja kokku ja pakub suurepärase võimaluse vormi katsetada või pere- ja sõpraderingis liikuma tulla. Võitjaid ennustada on keeruline. Üsna tõenäoline, et näeme Pärnumaa jooksuparemiku osalusel finišiheitlust," arvas peakorraldaja Vahur Mäe.

Distantsivalikus on kümme ja viis kilomeetrit – mõlemad on mõeldud nii jooksjatele kui ka käijatele-kepikõndijatele.

Rada kulgeb Pärnu rannapiirkonnas, kust ei puudu kaunid loodusvaated ja linnale omased arhitektuurimälestised. Muu hulgas viiakse osalejad promenaadile – merevaatega spordiüritusi ei korraldata Eestis kuigi palju.

Teist aastat on sündmuse keskmes Pärnu Rannastaadion, kus paikneb nii stardi- kui finišiala. Staadionil toimuvad pere pisematele mõeldud Draakoni lastejooksud, kuhu on oodatud kuni 11aastased spordihuvilised.

Esimest korda kuulub programmi 800meetrine ratastoolisõit, millest osavõtjatel tuleb läbida kaks staadioniringi.

Stardid:

10.45 ratastoolisõit

11.30 Draakoni lastejooksud

13.00 jooks, käimine/kepikõnd (10 km)

13.20 rahvarada (5 km)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles