Luule Luuse juubelinäitus võlub Kilingi külastajaid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstisalongi Kilingi üks eestvedajaid Mae Annast kinkis kunstikule ja luuleridade loojale Luule Luusele (paremal) tema 80. juunelile pühendatud näituse avamisel Kilingi-Nõmmes kohalikud meened.
Kunstisalongi Kilingi üks eestvedajaid Mae Annast kinkis kunstikule ja luuleridade loojale Luule Luusele (paremal) tema 80. juunelile pühendatud näituse avamisel Kilingi-Nõmmes kohalikud meened. Foto: Silvia Paluoja

Kilingi-Nõmmes kolme agara kohaliku naise algatusel avatud kunstisalongis Kilingi oli reede õhtu rahvarohke, avati seal ju Pärnus tuntud kunstniku ja luuletaja Luule Luuse maalide näitus, mis on pühendatud autori lähenevale 80 aasta juubelile.

Üle 30 maastiku-, lille- ja haldjamaali kaunistab Kilingi seinu. Näituse avamisele kogunenud rääkisid tunnustusega nii Luule Luusest kui sellest, et enam ei tule sõita kunsti järele maakonnalinna, sest see tuleb Kilingi kaudu nüüd neile maale kätte.

Nurgake näituselt Kilingi-Nõmme kunstisalongis Kilingi.
Nurgake näituselt Kilingi-Nõmme kunstisalongis Kilingi. Foto: Sivia Paluoja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles